Verbod aanwezigheid geluidsapparatuur AB Ouderkerkerplas

Foto: wikimedia

Op verzoek van burgemeester Langenacker heeft de voorzitter van de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland het recreatieterrein Ouderkerkerplas aangewezen als locatie waar de aanwezigheid van geluidsapparatuur verboden is, met uitzondering van woningen en daarbij behorende erven, teneinde (popup) feesten in het recreatiegebied Ouderkerkerplas te Ouderkerk aan de Amstel (gemeente Ouder-Amstel) tegen te gaan.

Noodverordening Covid-19 Amsterdam-Amstelland van 21 augustus 2020

Er is een meldplicht voor feesten voor meer dan 100 personen vanaf dinsdag 25 augustus. Verder kunnen studentenverenigingen in aanmerking komen voor een ontheffing op het verbod van fysieke samenkomsten. Het zijn 2 aanpassingen in de noodverordening van Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland.

De aanpassingen:
•    Met ingang van dinsdag 25 augustus aanstaande geldt een meldplicht voor feesten en partijen voor meer dan 100 personen. De noodverordening biedt wettelijke bevoegdheden om op te kunnen treden als dat nodig is.
•    Studentenverenigingen kunnen in aanmerking komen voor een ontheffing op het verbod van fysieke samenkomsten. Daarbij gelden dezelfde voorwaarden als voor studieverenigingen.

 

Bron; Ouder-amstel